دارندگان ایده های نو مشمول کسر خدمت می شوند
مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی ایدهها و فرصتها با معرفی آثار برتر و اهدای جایزه به برترینها، در فرهنگستان هنر برگزار شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در این مراسم به ایده پردازان قول داد برای طراحی و استفاده ایده های استارتاپی ها در حوزه اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، محلی در اختیار آنان می گذارد به عبارت دیگر جا از ما و کار وطراحی ایده از شما باشد.
محمدباقر الفت افزود: فرد می خواهد ایده پذیرفته شده اش مورد استفاده قرار بگیرد و با راه اندازی مرکز شکوفایی ایده ها در قوه قضاییه جا از ما و کار از شما (تشویق حضار).
الفت افزود: تلاش می کنیم اقدامات اجتماعی را در بهبود عملکرد قوه قصاییه و دستگاه هایی که قرار است با مشارکت آنان، نظم را در جامعه داشته باشیم ، در دستور کار قرار دهیم.
این مقام قضایی با بیان اینکه قوه قضاییه خود را بی نیاز از توجهات و افکار و ایده های شما نمی داند ، اظهارکرد: ظرفیت های ناپایانی در میان ملت وجود دارد که باید از این ظرفیت ها برای بهبود زندگی مردم استفاده کرد.
وی ادامه داد: اما درعین حال این نگرانی جدی بین ایده پردازان وجود دارد که این اقدام همانند سایر اقدامات مشابه در کشور، تکراری نباشد که تلاش ما برای مراحل بعد از گرفتن ایده ها و معرفی فرصت ها از سوی تیم های ایده پرداز، عملیاتی کردن ایده ها باید باشد.
وی افزود: جای خوشحالی است که جوانان و نوجوانان آسیب ها را با نگاه رفع آن، شناسایی می کنند و با این وجود قطعا آینده خوبی برای کشور رقم خواهد خورد و به ما این اطمینان خاطر را می دهد که نسل آینده خوب و توانمندی خواهیم داشت.
جامعه را خط کشی نکنیم
الفت با بیان اینکه ایده پردازی و کشف فرصت ها الزاما کار فرهیختگان و نخبه ها نیست، گفت: همه می توانند این کار را انجام دهند بسیاری از اکتشافات و ابداعات را افراد عادی انجام داده اند.
وی ادامه داد: ضمن احترام به نخبگان ، جامعه را خط کشی نکنیم بلکه فرصت ها باید بصورت مساوی برای آحاد ملت ایجاد شود و اگر همه باشند لذت بخش است.
این مقام قضایی تصریح کرد: آسیب ها متوقف نمی شوند به عنوان مثال، اول مواد مخدر گیاهی بود، بعد صنعتی و سپس روانگردی آمد و این روند همچنان ادامه دارد. حتی می توان از افکار انسان های آسیب دیده هم استفاده کرد.
دبیر شورای ارتقای آگاهیهای عمومی و اطلاع رسانی معاونت اجتماعی قوه قضاییه نیز در این مراسم گفت: با همکاری معاونت فناوری ریاست جمهوری، مرکز شکوفایی در معاونت اجتماعی قوه قضاییه با هدف حمایت از ایده های نو جوانان احیا می شود.
مهدی افتخاری بدون توضیح درباره کارکرد مرکز شکوفایی افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این امر با ما مشارکت خواهد داشت.
دبیر شورای ارتقای آگاهیهای عمومی و اطلاع رسانی معاونت اجتماعی قوه قضاییه درباره سومین جشنواره ملی ایدهها و فرصت ها اظهار کرد: این دوره از جشنواره در دو حوزه بزرگسالان و دانش آموزان برگزار شد که ایده ها در حوزه دانش آموزی باعث شگفتی داوران شده بود که باید از آن ها به نحو مطلوبی استفاده کرد. ما در کشوری زندگی میکنیم که مرکز شکوفایی وجود ندارد و یا در صورت موجود بودن فعالیت بسیار محدود دارد، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه این مرکز را در معاونت تشکیل داده است.
رییس شورای سیاستگذاری سومین جشنواره ملی ایدهها و فرصتها در خصوص محورهای جشنواره ایدهها و فرصتها، گفت: آسیبهای حوزه خانواده، آسیبها و جرایم فضای مجازی، اعتیاد و سایر عادات مخرب، تخلفات رانندگی و ترویج فرهنگ آمد و شد سالم، جرایم و آسیبهای حوزه سلامت جسم و روان، جرایم مالکیت معنوی و سرقت ادبی، جرایم اقتصادی و سایر جرایم، آسیبهای اجتماعی و همه آسیب ها به عنوان هشت محور سومین جشنواره ملی ایدهها و فرصتها تعیین شده بود.
افتخاری گفت: با همکاری آقای الفت از ناحیه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه 30 میلیون تومان حمایت ابزاری از ایده پردازها صورت خواهد گرفت و در جلساتی که با نیروی انتظامی در این راستا تشکیل شد به صورت افتخاری وعده داده شد که آقایانی که ایده هایشان با آرای بالا انتخاب شوند، مشمول کسر خدمت در آینده خواهند شد.
به گفته وی، در این دوره حدود 1480 نفر در قالب 370 تیم در جشنواره ثبت نام کردند که نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته است.
افتخاری تصریح کرد: در این جشنواره حدود 225 تیم به مرحله میانی راه یافتند که از میان این تیمها نهایتا 65 تیم به مرحله پایانی رفتند؛ البته با این عدد رکورد کشور در حوزه استارتاپی هم شکسته شد.
دبیر سومین جشنواره ملی ایده ها و فرصت ها ( استارتاپ) اظهارکرد: اگر می خواهیم در پیشگیری از وقوع جرم حرکت رو به جلو داشته باشیم، این ایده ها باید حمایت شوند تا گسترش یابند.
حدود 1480 نفر در قالب 370 تیم در سومین دوره از جشنواره ملی فرصت ها و ایده ها ( استارتاپ) ثبت نام کردند که نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته است. در این جشنواره حدود 225 تیم به مرحله میانی راه یافتند که از میان این تیمها نهایتا 65 تیم به مرحله پایانی رفتند؛ البته با این عدد رکورد کشور در حوزه استارتاپی هم شکسته شد.
در این مراسم "بازی سفر جنجالی" ، " آگاهی توانمندسازی در نه گفتن (زارانکا)" و "عریضه" به عنوان ایدههای برتر بخش آزاد انتخاب شدند. همچنین " پیشگیری از تصادفات رانندگی، ترافیک نزدیک، آثار مخرب اعتیاد و پیشگیری از آن، پیشنهاد از ما، بازی درمانگر اسکرگیم، اپلیکیشن سما (سلامت مردم ایران)، کتاب و کتاب صوتی در زمینه پیشگیری از جرم به عنوان ایدههای برتر بخش دانشآموزی انتخاب شدند.